De redactie van NRC heeft onze brief geplaatst in hun weekend special over de naderende Amerikaanse verkiezingen in de rubriek Post uit Amerika:

Daar zijn we blij mee. Maar er is nog meer nieuws! Vlak voor de verkiezingen lanceren wij ons eerste boek: Dagboek uit een Bananenrepubliek.

Een deel van de verhalen die we schreven voor Het Andere Amerika hebben we geselecteerd voor dit eBook. Het is daarmee een persoonlijk dagboek geworden, waarin we je meenemen in onze stemming per maand. Maar we kijken ook terug op dit veelbewogen jaar, met de kennis van nu.

Door dit eBook te kopen steun je ons in onze ambitie om door te gaan met schrijven en ons verder te ontwikkelen. Of misschien vind je het gewoon leuk om met de aanschaf van dit eBook je waardering uit de drukken voor onze wekelijkse publicaties. Hoe dan ook, we vinden het geweldig dat je dit leest, want we doen het tenslotte voor jou!

Nieuwsgierig geworden? Meld je vast aan via mirjamsterk1973@gmail.com, dan ben je de eerste die het hoort als het zover is!

Mirjam Sterk

Mirjam Sterk

Wonen in Amerika op een historisch moment is smullen voor een politiek dier als Mirjam Sterk. Als moeder van schoolgaande kinderen staat ze met beide benen in de samenleving maar blijft toch ook een beschouwende buitenstaander. Ze blogt, schrijft en vlogt om haar ervaring als expat te duiden.
Kellepics Previous post Nederlanders, hoe moeilijk kan het zijn?
Next post Waarom Amerikanen geen last hebben van wachtrij-woede

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: