• 9 november: Mirjam vertelt in haar vlog bij WNL Goedemorgen Nederland op NPO1 over wat er gebeurde in Washington DC toen bekend werd dat Joe Biden president-elect was geworden. (2 min)
  • 3 november 2020: Mirjam vertelt aan RTV Utrecht, wat ze ervan verwacht en natuurlijk over het boek wat het Andere Amerika heeft gepubliceerd! (5 min)
  • 31 oktober: Ingeborg schrijft in VROUW van de Telegraaf over haar leven in New York en over haar twijfels of ze moet blijven of gaan.
  • 12 april 2020: Mirjam vertelt in programma Goedemorgen Nederland op NPO1 over hoe het is om in Washington D.C. te leven in de tijd van de coronacrisis. Bekijk hier haar verhaal (2 min).
  • 6 april 2020: Mirjam vertelt in het programma Goedemorgen Nederland op NPO1 over hoe het is om in Washington D.C. te wonen. De Amerikaanse hoofdstad loopt zo’n tien dagen achter op New York. Bekijk hier haar verhaal (4 min)
  • 2 april 2020: Ingeborg vertelt op NPO1 op de radio bij Gaan! over hoe zij de Quarantaine in New York ervaart. Luister hier naar wat zij te vertellen heeft (20 minuten)
  • 25 maart 2020: Ingeborg vertelt in het Televisie programma Hart van Nederland over de situatie in rampgebied New York, waar het aantal corona-slachtoffers heel snel steeg. Bekijk hier haar verhaal (5 minuten)
Sandy Verhoeve

Sandy Verhoeve

Na veertien jaar bij de NOS gewerkt te hebben als eindredacteur internet en tv-redacteur op de buitenlandredactie, werd het tijd om zelf naar het buitenland te vertrekken. Sandy Verhoeve woonde vier jaar in Wenen, Oostenrijk en sinds september 2018 woont ze in Washington DC. Daar werkt ze als freelance multimedia-journalist voor verschillende opdrachtgevers.
Previous post Een danceparty in coronatijd
Next post Een ochtendje op jacht naar wc-papier in New York

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: